Järvien ja metallibändien määrä. Maailman paras koulusysteemi. Mämmi, sauna ja luonto. Näistä me suomalaiset olemme hirveän ylpeitä. Mutta on yksi asia, josta on vaiettu liian kauan.

Me suomalaiset todella tiedämme, kuinka kuksia.

Mut nyt elämme odottamisen, peruutusten ja rajoitusten aikaa. Voi pojat, kuinka odotamme. Koko Eurooppa laskee päiviä, kun voimme pelata UEFA Euro-kisoissa – ja heiluttaa peittoja. Mutta onneksi me suomalaiset olemme odottamisen, ja ennakkoilon, mestarikansaa. Jo sata vuotta olemme elättäneet toiveita pelikentille pääsystä. Ja vaikka odottaminen on rankkaa, ei turvallisuudesta kannata tinkiä.

Sultan Conture on Suomen tunnetuin kondomi. Eikä ihme. Täällä kun ei ole tapana kainostella näissä asioissa. Löydät Sultan Conturen mistä tahansa ruokakaupasta, kiskasta, huoltoasemalta tai automaatista. Kautta maan.
Luonnonkumista valmistettu Sultan on täydellinen lateksikondomi, se on värjäämätön, sileä ja käsitelty silikonipohjaisella liukasteella. Kondomi säilyy parhaiten kuivassa ja viileässä paikassa, se on siis kuin tehty suomalaisiin olosuhteisiin.

Sultan Ultra Thin on ohuttakin ohuempi kondomi, joka varmistaa luonnollisen tunteen. Näissä asioissa suomalainenkin haluaa olla ihan iholla. Ainutlaatuisella teknologialla Ultra Thinistä on saatu hajuton, väritön ja paljon ohuempi – turvallisuudesta tinkimättä. Kondomi on käsitelty silikonipohjaisella liukasteella.

Sultan Kookas XL on erittäin suuri kondomi, jonka pidempi ja leveämpi istuvuus antaa tilaa myös mukavuudelle. Kondomi sopii heille, jotka kokevat normaalit kondomit liian lyhyiksi tai ahtaiksi. Kondomi on väritön, hajuton ja käsitelty silikonipohjaisella liukasteella.

Sultan Ultra Glide on vesipohjainen liukuvoide, joka sopii erityisen hyvin kuiville limakalvoille, sillä se kosteuttaa tehokkaasti. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta hellävarainen liukuvoide ei maistu tai tuoksu. Tuote sopii erityisen hyvin käytettäväksi Sultan-kondomien kanssa.

Niin jalkapallossa kuin pelehtimisessäkin yhdessä valmistautuminen on avain menestykseen. Ja tärkeintä ei ole maalien määrä, vaan rakkaus lajiin.

SUOMALAINEN ON LUONNONTILASSA LUONNOLLISIMMILLAAN

• Suomessa alastomuuden stressaaminen on vanhanaikaista. Olemme tottuneet olemaan nakuna, joten vartalon niemiä ja notkoja ei kainostella.

• Sekasauna ja saunakulttuuri on arkipäivää. Kuumassa saunassa on yllättävän helppoa pitää pää kylmänä.

JAETTU VASTUU ON TASA-ARVOA

• Emme Suomessa usko hierarkioihin - siksi rentous ja epävirallisuus on meille luonnollista. Tässä ilmapiirissä kondomin ehdottaminen on helppoa.

• Vaikka bussipysäkillä tykkäämme pitää reilusti etäisyyttä ihmisiin, suhtaudumme silti rennosti intiimeihin kanssakäymisiin.

LUONTOMME ANTAA TILAA RAKKAUDELLE

• Kaksi kolmasosaa maastamme on metsien peitossa, joten suojatuille hetkille löytyy lähes aina puitteet.

• Kesäyön alastonuinti on rentoutumiskeino vailla vertaa.

• Talven pimeät illat ajavat vällyjen väliin ja kesän valoisat, yöttömät yöt ovat mahdollisuus lakanamaratoniin.

KONDOMEJA SAA MISTÄ VAIN NOLOSTELEMATTA

• Olemme maailman kondomimyönteisintä kansaa. Kondomin käyttöä pidetään osoituksena hyvistä käytöstavoista sekä sen katsotaan olevan osa vastuullista seksietikettiä.

• Me emme nolostele kondomien hankintaa. Ruokakaupassa on normaalia poimia koriin liukuvoiteita, kondomeja ja seksileluja ruokaostosten yhteydessä.

VARHAINEN SEKSUAALIKASVATUS

• Varhainen seksuaalikasvatus tukee jokaisen itseymmärrystä ja -arvostusta sekä antaa raamit nautinnolliselle seksille.

• Kun tietää, miten homma toimii, on entistä helpompaa löytää yhteisymmärrys lakanoiden välissä.

SUOMESSA VOI KUKSIA TURVALLISESTI – PARAS MAA PERHEILLE

• Kansainvälisesti arvostettu kotimainen innovaatiomme, äitiyspakkaus, takaa, että vauvalle ja vanhemmille löytyy kaikki tarpeellinen.

• Suomi on tutkitusti yksi maailman parhaista maista olla vanhempi sekä maa, jossa saa viettää runsaimmin aikaa vanhempainvapaalla lapsen kanssa.

Suomalaiset ovat Pohjoismaiden ahkerimpia kondominkäyttäjiä!
59 % suomalaisista kokee seksin tärkeäksi osaksi elämäänsä.
Ainoastaan 5 % pohjoismaalaisista kokee kondomeiden tekevän seksistä vähemmän spontaania.

RFSU
Kuortaneenkatu 2
00510 Helsinki

rfsu@rfsu.fi

Vuonna 1967 perustettu Sultan on yksi Suomen suosituimmista kondomimerkeistä ja Sultan Conture tunnetuimmista kondomeista. Kondomien Conture, Ultra Thin ja Kookas XL lisäksi Sultanin valikoimiin kuuluu Ultra Glide -liukuvoide. Sultan on osa ruotsalaista seksuaalikasvatuksen ja -turvallisuuden puolestapuhujajärjestöä RFSU:ta.